Montering af varmepumpe – luft til vand

Få monteret en luft til vand-varmepumpe fra Panasonic

Kunne du tænke dig at få monteret en luft til vand-varmepumpe i din bolig eller i dine virksomhedslokaler, og leder du i den forbindelse efter en professionel installatør, der kan sikre dig en korrekt installation? Så er du kommet til det helt rette el-firma.

Hos El-Huset Skærbæk ApS tilbyder vi både salg og montering af varmepumpe samt regelmæssig varmepumpeservice på alle Panasonic luft til vand-varmepumper. Vi tilbyder levering og installation for både private og erhverv i Toftlund, Tønder, Ribe og Rømø samt flere andre omkringliggende områder.

Fordelene ved at vælge en Panasonic luft til vand-varmepumpe

Når du vælger en luft til vand-varmepumpe fra Panasonic, får du den nyeste teknik på markedet, der fungerer perfekt i det nordiske klima.

Derudover slipper du for at få gravet jordvarmeslanger ned i haven, som er et større arbejde, når der skal etableres et jordvarmeanlæg. Læs mere her

Solar danmark video om varmepumper

Hvad koster en varmepumpe?

Det er meget individuelt, hvor meget en varmepumpe koster. En luft til vand-pumpe er som udgangspunkt dyrere end en luft til luft-varmepumpe, men til gengæld kan den også varme brugsvandet op.

Vores priser afhænger i høj grad af, hvad dine individuelle ønsker og behov til varmepumpen er, og hvor stort et areal den skal kunne varme op.

Derfor udarbejder vi gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på montering af varmepumpe, når vi kender til dine individuelle behov. 

Kontakt os angående montering af varmepumpe

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os for at få en snak om en varmepumpeløsning, der matcher lige netop dine behov.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på installation af varmepumpe eller service på varmepumpe. 

​Få finansieret dit projekt allerede i dag

Vil du vide mere om dine muligheder så vælg1 af nedenstående muligheder.

Hvad siger vores kunder?

Herunder kan du se et udpluk af de udtalelser vi har fået gennem tiden.

"Super service"

Hurtigt ude hvis fejlen kommer, man ved aldrig med el.

Morten T. Grau

"Fuldstændig lykkelig"

Hjælpen i vores lejebolig hvor emhætte, komfur og ovn var kassable.

Gunna Hesselbjerg

"Effektive ansatte"

Effektive og imødekommende ansatte.

Dennis Tastesen

"Kvaliteten er i top"

Super god service og kvaliteten er i top.

Klaus M. Ravn

Se flere anmeldelser på Facebook​

Bestil et uforpligtende tilbud

Ønsker du at hører mere om hvad vi kan gøre for dig? Så er du mere end velkommen til at kontakte os! ​​Vi glæder os til at høre fra dig. Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt. Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Vi har mere end 100 års erfaring i branchen og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummere herunder eller send en mail til post@el-huset.net

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

EL-HUSET. SKÆRBÆK ApS

CVR​: 71234312

Industrivej 26, 6780 Skærbæk​

Klik her for rutevejledning