Montering af varmepumpe – luft til vand

Få monteret en luft til vand-varmepumpe fra Panasonic

Kunne du tænke dig at få monteret en luft til vand-varmepumpe i din bolig eller i dine virksomhedslokaler, og leder du i den forbindelse efter en professionel installatør, der kan sikre dig en korrekt installation? Så er du kommet til det helt rette el-firma.

Hos El-Huset Skærbæk ApS tilbyder vi både salg og montering af varmepumpe samt regelmæssig varmepumpeservice på alle Panasonic luft til vand-varmepumper. Vi tilbyder levering og installation for både private og erhverv i Toftlund, Tønder, Ribe og Rømø samt flere andre omkringliggende områder.

Fordelene ved at vælge en Panasonic luft til vand-varmepumpe

Når du vælger en luft til vand-varmepumpe fra Panasonic, får du den nyeste teknik på markedet, der fungerer perfekt i det nordiske klima.

Derudover slipper du for at få gravet jordvarmeslanger ned i haven, som er et større arbejde, når der skal etableres et jordvarmeanlæg. Læs mere her

Solar danmark video om varmepumper

Hvad koster en varmepumpe?

Det er meget individuelt, hvor meget en varmepumpe koster. En luft til vand-pumpe er som udgangspunkt dyrere end en luft til luft-varmepumpe, men til gengæld kan den også varme brugsvandet op.

Vores priser afhænger i høj grad af, hvad dine individuelle ønsker og behov til varmepumpen er, og hvor stort et areal den skal kunne varme op.

Derfor udarbejder vi gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på montering af varmepumpe, når vi kender til dine individuelle behov. 

Kontakt os angående montering af varmepumpe

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os for at få en snak om en varmepumpeløsning, der matcher lige netop dine behov.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på installation af varmepumpe eller service på varmepumpe. 

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os via formularen, og vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud på dit projekt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

EL-HUSET. SKÆRBÆK ApS

CVR-nummer: 71234312

Industrivej 26, 6780 Skærbæk

Klik her for rutevejledning

Vi har mere end 100 års erfaring i branchen og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Se vores cookiepolitik