Crow privatalarm

​Crow’s nye generation af alarm- og sikkerhedssystemer integrerer både almindelige alarm funktioner, smart alarm funktioner og smart-home funktioner, baseret på de højeste standarder indenfor sikkerhed og markedets mest avancerede cloud services platform.

Systemet kan tilpasses, da hjem og familier ikke er ens og derved stiller forskellige krav og ønsker til behovet for sikkerhed. Derfor er Crow’s alarmsystemer udviklet til at kunne gøre dit hjem intelligent og samtidigt beskytte dig mod indbrud.

4b23e5e4-e11f-499e-a177-b676e77c5907

Systemet er enormt alsidigt og kan udover at være et alarmsystem til forebyggelse af indbrud også benyttes til overvågning af brand-/røgudvikling, kontrol af indeklima, videoovervågning, smart-home styringer, dørstyring (aflåsning) samt ældreomsorg med nødkald og 2-vejs tals.

Det hele styres enkelt og nemt via et yderst brugervenligt interface for både brugeren og teknikeren. Systemet kan både notificere dig lokalt og tilsluttes en kontrolcentral.

Alarmsystemet der passer på det, du holder af

​Vi ved, at hjem og familier ikke er ens og har forskellige behov og ønsker, derfor kan Crow alarmsystemet tilpasses dit hjem og dine ønsker. Med et Crow system får du et system, som er udviklet til at kunne følge dig og dine behov for sikring og kontrol af det du holder af – gennem hele livet.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

​Systemet er enormt alsidigt og kan, udover at være et alarmsystem til forebyggelse af indbrud, også benyttes til overvågning af brand-/røgudvikling, kontrol af indeklima, videoovervågning, smart-home styringer, dørstyring (aflåsning) samt ældreomsorg med nødkald og 2-vejs tale.

​​

Kort sagt integreres både almindelige alarmfunktioner, smart-alarm funktioner og smart-home funktioner i ét system. Baseret på de højeste standarder indenfor sikkerhed og markedets mest avancerede cloudservice platform.​

Sikkerhed og kontrol i fokus

​Crow systemet er baseret på nyeste generation af alarm- og sikkerhedscentraler, der tilbyder de højeste standarder for pålidelighed i datatransmission via krypterede kommunikations protokoller og Crow''s avancerede cloudservices.

Systemerne er designet til nem og enkel installation, der hurtig kan udføres af din autoriserede og certificerede installatør, som har den fulde kontrol for optimal service og vedligeholdelse.

Dette sikrer, at du altid har professionel hjælp ved hånden og at dit system altid giver dig en ægte følelse af tryghed.​

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os via formularen, og vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud på dit projekt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

EL-HUSET. SKÆRBÆK ApS

CVR-nummer: 71234312

Industrivej 26, 6780 Skærbæk

Klik her for rutevejledning

Vi har mere end 100 års erfaring i branchen og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.