Crow privatalarm

​Crow’s nye generation af alarm- og sikkerhedssystemer integrerer både almindelige alarm funktioner, smart alarm funktioner og smart-home funktioner, baseret på de højeste standarder indenfor sikkerhed og markedets mest avancerede cloud services platform.

Systemet kan tilpasses, da hjem og familier ikke er ens og derved stiller forskellige krav og ønsker til behovet for sikkerhed. Derfor er Crow’s alarmsystemer udviklet til at kunne gøre dit hjem intelligent og samtidigt beskytte dig mod indbrud.

4b23e5e4-e11f-499e-a177-b676e77c5907

Systemet er enormt alsidigt og kan udover at være et alarmsystem til forebyggelse af indbrud også benyttes til overvågning af brand-/røgudvikling, kontrol af indeklima, videoovervågning, smart-home styringer, dørstyring (aflåsning) samt ældreomsorg med nødkald og 2-vejs tals.

Det hele styres enkelt og nemt via et yderst brugervenligt interface for både brugeren og teknikeren. Systemet kan både notificere dig lokalt og tilsluttes en kontrolcentral.

Alarmsystemet der passer på det, du holder af

​Vi ved, at hjem og familier ikke er ens og har forskellige behov og ønsker, derfor kan Crow alarmsystemet tilpasses dit hjem og dine ønsker. Med et Crow system får du et system, som er udviklet til at kunne følge dig og dine behov for sikring og kontrol af det du holder af – gennem hele livet.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

​Systemet er enormt alsidigt og kan, udover at være et alarmsystem til forebyggelse af indbrud, også benyttes til overvågning af brand-/røgudvikling, kontrol af indeklima, videoovervågning, smart-home styringer, dørstyring (aflåsning) samt ældreomsorg med nødkald og 2-vejs tale.

​​

Kort sagt integreres både almindelige alarmfunktioner, smart-alarm funktioner og smart-home funktioner i ét system. Baseret på de højeste standarder indenfor sikkerhed og markedets mest avancerede cloudservice platform.​

Sikkerhed og kontrol i fokus

​Crow systemet er baseret på nyeste generation af alarm- og sikkerhedscentraler, der tilbyder de højeste standarder for pålidelighed i datatransmission via krypterede kommunikations protokoller og Crow''s avancerede cloudservices.

Systemerne er designet til nem og enkel installation, der hurtig kan udføres af din autoriserede og certificerede installatør, som har den fulde kontrol for optimal service og vedligeholdelse.

Dette sikrer, at du altid har professionel hjælp ved hånden og at dit system altid giver dig en ægte følelse af tryghed.​

​Få finansieret dit projekt allerede i dag

Vil du vide mere om dine muligheder så vælg1 af nedenstående muligheder.

Hvad siger vores kunder?

Herunder kan du se et udpluk af de udtalelser vi har fået gennem tiden.

"Super service"

Hurtigt ude hvis fejlen kommer, man ved aldrig med el.

Morten T. Grau

"Fuldstændig lykkelig"

Hjælpen i vores lejebolig hvor emhætte, komfur og ovn var kassable.

Gunna Hesselbjerg

"Effektive ansatte"

Effektive og imødekommende ansatte.

Dennis Tastesen

"Kvaliteten er i top"

Super god service og kvaliteten er i top.

Klaus M. Ravn

Se flere anmeldelser på Facebook​

Bestil et uforpligtende tilbud

Ønsker du at hører mere om hvad vi kan gøre for dig? Så er du mere end velkommen til at kontakte os! ​​Vi glæder os til at høre fra dig. Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt. Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Vi har mere end 100 års erfaring i branchen og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummere herunder eller send en mail til post@el-huset.net

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

EL-HUSET. SKÆRBÆK ApS

CVR​: 71234312

Industrivej 26, 6780 Skærbæk​

Klik her for rutevejledning